Highlights Overzicht


Jaaroverzicht 2018

Met veel trots presenteren we ons Jaaroverzicht 2018. Deze bijzondere editie bevat de persoonlijke verhalen van deelnemers aan de projecten met wie we samenwerken binnen het programma van Schulden naar Kansen.

Stadsgids Schulden010

Op maandag 5 november 2018 hebben Stichting van Schulden naar Kansen en MUG magazine aan de Rotterdamse wethouder Michiel Grauss (Schuldenaanpak) een eerste exemplaar uitgereikt van de Stadsgids Schulden010.

Onderzoeksresultaten

Uit onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) blijkt de positieve impact van de projecten die Stichting van Schulden naar Kansen steunt. De gemiddelde schuld van een flink aantal deelnemers is na het afronden van een project significant afgenomen.

Nieuwe naam!

Met ingang van 1 mei 2018 gaat Delta Lloyd Foundation verder onder een nieuwe naam, namelijk: Stichting van Schulden naar Kansen.

Jaaroverzicht 2017

Heb je het al gezien? Het Jaaroverzicht 2017 van Stichting van Schulden naar Kansen staat online! Dankzij de inzet van onze maatschappelijke partners en vrijwilligers hebben we vorig jaar weer heel veel mensen een stapje richting financiƫle zelfredzaamheid kunnen helpen.

Contact

Stichting van Schulden naar Kansen
Schenkkade 65, 2595AS Den Haag
Locatiecode HP G06.005

Mail ons